Pričevanja športnikov

 

Štefan Hadalin


Sam sem imel že dlje časa nadležne težave s hrbtom, ki so mi vedno znova po napornejših fizičnih treningih tako v poletnih kot zimskih mesecih povzročale nemalo težav. Bolečine, ki sem jih...

Preberi vse

Štefan Hadalin

, 05.11.2018

Sam sem imel že dlje časa nadležne težave s hrbtom, ki so mi vedno znova po napornejših fizičnih treningih tako v poletnih kot zimskih mesecih povzročale nemalo težav. Bolečine, ki sem jih... tukaj.

Pika Dvornik


Če predpostavim, da se v zadnjem času gibam v "smučarskem okolju", lahko mirno rečem, da veliko časa posvečamo detailom, opazovanju voženj, iskanju napredka v materialih, načinu vožnje, takim in drugačnim izboljšavam ...

Preberi vse

Pika Dvornik

, 02.06.2018

Če predpostavim, da se v zadnjem času gibam v "smučarskem okolju", lahko mirno rečem, da veliko časa posvečamo detailom, opazovanju voženj, iskanju napredka v materialih, načinu vožnje, takim in drugačnim izboljšavam ... tukaj.

Vesna Štemberger


Bil je skoraj zadnji decembrski dan, temperature primerne letnemu času, a za vsega vajene kolesarje pač nič posebnega. Če te čez pol leta čaka pomembna dirka, potem pač greš in se ne sprašuješ, ali je to smiselno ali ne. Ker verjameš, da je. Ker vse, prav vse podrediš cilju – tretjič odpeljati Dirko okoli Slovenije. Navajena si biti...

Preberi vse

Vesna Štemberger

, 01.06.2018

Bil je skoraj zadnji decembrski dan, temperature primerne letnemu času, a za vsega vajene kolesarje pač nič posebnega. Če te čez pol leta čaka pomembna dirka, potem pač greš in se ne sprašuješ, ali je to smiselno ali ne. Ker verjameš, da je. Ker vse, prav vse podrediš cilju – tretjič odpeljati Dirko okoli Slovenije. Navajena si biti... tukaj.

Diagnoza: sum na ankilozirajoči spondilitis


Z bolečinami v hrbtu se srečujem že dlje časa. Danes ugotavljam, da mi jih je vedno bolj uspevalo utišati, kar pa ne pomeni da niso bile tam. Skozi učenje AEQ metode® pa spoznavam, da ko sem poizkusil preslišati bolečine v hrbtu, sem uspel preslišati tudi del sebe.Bolečine so tekom življenje prihajale v različno dolgih časovnih intervalih, nato pa spet povsem izginile. Veliko sem se ukvarjal s športom in telo je bilo močno, vendar so bile mišice, ki so najpomembnejše zelo šibke, ker sem k športu pristopal na napačen način...

Preberi vse

Diagnoza: sum na ankilozirajoči spondilitis

, 28.02.2018

Z bolečinami v hrbtu se srečujem že dlje časa. Danes ugotavljam, da mi jih je vedno bolj uspevalo utišati, kar pa ne pomeni da niso bile tam. Skozi učenje AEQ metode® pa spoznavam, da ko sem poizkusil preslišati bolečine v hrbtu, sem uspel preslišati tudi del sebe.Bolečine so tekom življenje prihajale v različno dolgih časovnih intervalih, nato pa spet povsem izginile. Veliko sem se ukvarjal s športom in telo je bilo močno, vendar so bile mišice, ki so najpomembnejše zelo šibke, ker sem k športu pristopal na napačen način... tukaj.

Benjamin Trontelj - Pričevanje


Še danes se spomnim, ko sem prvič poklical Aleša in opisal moje težave z bolečinami v kolenu pri kolesarjenju in pozorno je poslušal. Mirno me je vprašal po mojih ramenih in morebitnih...

Preberi vse

Benjamin Trontelj - Pričevanje

, 27.02.2018

Še danes se spomnim, ko sem prvič poklical Aleša in opisal moje težave z bolečinami v kolenu pri kolesarjenju in pozorno je poslušal. Mirno me je vprašal po mojih ramenih in morebitnih... tukaj.

Vid Oštrbenk


Vse večji skupini športnikov, ki pri doseganju, vzdrževanju in izboljševanju forme uspešno uporabljajo AEQ klinično somatiko, se je letos pridružil tudi veslač Vid Oštrbenk iz Čateža ob Savi...

Preberi vse

Vid Oštrbenk

, 26.02.2018

Vse večji skupini športnikov, ki pri doseganju, vzdrževanju in izboljševanju forme uspešno uporabljajo AEQ klinično somatiko, se je letos pridružil tudi veslač Vid Oštrbenk iz Čateža ob Savi... tukaj.

William Vukelić


S klinično somatiko sem se prvič srečal pred nekaj meseci, ko sem zaradi bolečinv križu prišel na terapije h gospodu Alešu. Do takrat nisem ničesar vedel o tem. Po treh tretmajih sem...

Preberi vse

William Vukelić

, 25.02.2018

S klinično somatiko sem se prvič srečal pred nekaj meseci, ko sem zaradi bolečinv križu prišel na terapije h gospodu Alešu. Do takrat nisem ničesar vedel o tem. Po treh tretmajih sem... tukaj.

Saša Rajnovič


Pred dvema tednoma sem vam obljubil, da bom v današnjem članku obravnaval nekatere pojme, bolj natančno, predstavljam vam intervju z Alešem Ernstom, osebo, ki je zelo vplivala na moje delo v zadnjih dveh letih...

Preberi vse

Saša Rajnovič

, 23.02.2018

Pred dvema tednoma sem vam obljubil, da bom v današnjem članku obravnaval nekatere pojme, bolj natančno, predstavljam vam intervju z Alešem Ernstom, osebo, ki je zelo vplivala na moje delo v zadnjih dveh letih... tukaj.

Slavko Radman


Aleša sem spoznal pred več kot dvema letoma, ko sem kupoval svoje prve kettlebelle (ruska krogla, ročka). Takrat sem se odločil, predvsem zaradi vsakodnevnega dela za računalnikom, ostalega sedenja, stresa in...

Preberi vse

Slavko Radman

, 23.02.2018

Aleša sem spoznal pred več kot dvema letoma, ko sem kupoval svoje prve kettlebelle (ruska krogla, ročka). Takrat sem se odločil, predvsem zaradi vsakodnevnega dela za računalnikom, ostalega sedenja, stresa in... tukaj.

Blaža Klemenčič - Klinična somatika in šport


Ravno sem se ukvarjala s poškodbo kolena, ko me je kontaktiral gospod Aleš Ernst in mi ponudil svojo pomoč. Tako sem se spoznala z klinično somatiko. Prvi namen je bil, da z vajami odpravim bolečino v kolenu, po več kot enem letu pa lahko povem, da mi je KS dala veliko več. To so enostavne vaje, ki jih lahko dela vsakdo.

Preberi vse

Blaža Klemenčič - Klinična somatika in šport

, 22.02.2018

Ravno sem se ukvarjala s poškodbo kolena, ko me je kontaktiral gospod Aleš Ernst in mi ponudil svojo pomoč. Tako sem se spoznala z klinično somatiko. Prvi namen je bil, da z vajami odpravim bolečino v kolenu, po več kot enem letu pa lahko povem, da mi je KS dala veliko več. To so enostavne vaje, ki jih lahko dela vsakdo. tukaj.

Bruno Božič


Sem Bruno Božič in treniram alpsko smučanje. Moja športna pot je do junija lani potekala brez težav in me pripeljala do vrhunskih uspehov. A, ko sem prestopil k višji skupini, kjer suhi treningi potekajo težje, ogromno...

Preberi vse

Bruno Božič

, 04.03.2017

Sem Bruno Božič in treniram alpsko smučanje. Moja športna pot je do junija lani potekala brez težav in me pripeljala do vrhunskih uspehov. A, ko sem prestopil k višji skupini, kjer suhi treningi potekajo težje, ogromno... tukaj.

Jelena Gracin, kolesarka


Po šestih letih v triatlonu me je trdovratna poškodba ilitobialne (črevnično-golenične) vezi prisilila, da sem se začela ukvarjati s kolesarjenjem. Vendar se je poškodba vedno znova javljala tudi pri kolesarjenju. Nobena terapija...

Preberi vse

Jelena Gracin, kolesarka

, 03.03.2017

Po šestih letih v triatlonu me je trdovratna poškodba ilitobialne (črevnično-golenične) vezi prisilila, da sem se začela ukvarjati s kolesarjenjem. Vendar se je poškodba vedno znova javljala tudi pri kolesarjenju. Nobena terapija... tukaj.

Mojca Centrih o AEQ klinični somatiki

23.1.2018


Mojca Centrih govori o tem kaj je AEQ klinična somatika oz. AEQ metoda.

Preberi vse

Mojca Centrih o AEQ klinični somatiki

23.1.2018, 02.03.2017

Mojca Centrih govori o tem kaj je AEQ klinična somatika oz. AEQ metoda. tukaj.

Borut Božič, Bled


Moje ime je Borut Božič, star sem 17 let in sem alpski smučar. S smučanjem sem se začel ukvarjati pri desetih letih, ko sem začel svojo športno pot v smučarskem klubu Radovljica. Sedaj pa sem član moške smučarske C...

Preberi vse

Borut Božič, Bled

, 01.03.2017

Moje ime je Borut Božič, star sem 17 let in sem alpski smučar. S smučanjem sem se začel ukvarjati pri desetih letih, ko sem začel svojo športno pot v smučarskem klubu Radovljica. Sedaj pa sem član moške smučarske C... tukaj.

Tadej Paščinski, Kranj, alpski smučar


Ime mi je Tadej in sem alpski smučar. Moja športna pot je potekala brez bolečin do lanskega februarja, ko me je na treningu veleslaloma grozno začel boleti hrbet.

Preberi vse

Tadej Paščinski, Kranj, alpski smučar

, 28.02.2017

Ime mi je Tadej in sem alpski smučar. Moja športna pot je potekala brez bolečin do lanskega februarja, ko me je na treningu veleslaloma grozno začel boleti hrbet. tukaj.

Jan Heler, Maribor, Wakeskate


K Alešu sem prišel zaradi problemov s kolenom, katerega sem si poškodoval v letu 2013 na wakeboardanju (deskanje na vodi). Poškodoval sem si notranji meniskus na katerem sem imel nato dve artroskopski operaciji.

Preberi vse

Jan Heler, Maribor, Wakeskate

, 27.02.2017

K Alešu sem prišel zaradi problemov s kolenom, katerega sem si poškodoval v letu 2013 na wakeboardanju (deskanje na vodi). Poškodoval sem si notranji meniskus na katerem sem imel nato dve artroskopski operaciji. tukaj.

Mojca Centrih, večkratna mladinska državna prvakinja v tekaških disciplinah


Šport je poln čustev. Zahteva predanost, umirjenost, organiziranost in hkrati močno osebnost, stabilnost in samozavest. Ker danes živimo v zlaganem svetu, ki je v vsakem pogledu definiran s časom, se pogosto zgodi, da v zmedi izgubimo pot in zatavamo daleč stran od sebe.

Preberi vse

Mojca Centrih, večkratna mladinska državna prvakinja v tekaških disciplinah

, 26.02.2017

Šport je poln čustev. Zahteva predanost, umirjenost, organiziranost in hkrati močno osebnost, stabilnost in samozavest. Ker danes živimo v zlaganem svetu, ki je v vsakem pogledu definiran s časom, se pogosto zgodi, da v zmedi izgubimo pot in zatavamo daleč stran od sebe. tukaj.

Lenart Noč, Jesenice, gorski kolesar


S klinično somatiko sem se seznanil v začetku poletja 2015 (sredi kolesarske sezone). Imel sem in še imam težave z rotacijo medenice, prikrajšavo ene noge in s tem posledično eno stran telesa močno obremenjeno.

Preberi vse

Lenart Noč, Jesenice, gorski kolesar

, 25.02.2017

S klinično somatiko sem se seznanil v začetku poletja 2015 (sredi kolesarske sezone). Imel sem in še imam težave z rotacijo medenice, prikrajšavo ene noge in s tem posledično eno stran telesa močno obremenjeno. tukaj.

Mia Radotić


AEQ klinično somatiko pri povratku v vrhunsko formo uporablja tudi Mia Radotić, vrhunska hrvaška cestna kolesarka. Po težkem padcu na lanskem La Route de France je opazila vedno večje nesimetrije pri drži in gibanju na kolesu,...

Preberi vse

Mia Radotić

, 24.02.2017

AEQ klinično somatiko pri povratku v vrhunsko formo uporablja tudi Mia Radotić, vrhunska hrvaška cestna kolesarka. Po težkem padcu na lanskem La Route de France je opazila vedno večje nesimetrije pri drži in gibanju na kolesu,... tukaj.

Blaža Klemenčič, Kranj, gorska kolesarka


Sezono 2015 sem začela z dobrimi treningi in napredkom za zimski čas. Žal se je ta trend porušil konec februarja z nepričakovano bolečino v kolenu. Ker je bilo to tik pred prvo dirko na Cipru sem prekinila s treningi, a sam odmor ni pomagal.

Preberi vse

Blaža Klemenčič, Kranj, gorska kolesarka

, 24.02.2017

Sezono 2015 sem začela z dobrimi treningi in napredkom za zimski čas. Žal se je ta trend porušil konec februarja z nepričakovano bolečino v kolenu. Ker je bilo to tik pred prvo dirko na Cipru sem prekinila s treningi, a sam odmor ni pomagal. tukaj.

Aljoša Krivec, Mraibor


Opažam napredek, vendar odvisno od tega kaj počnem.. Prejšnji teden, ko je zapadel sneg sem ga želel čimbolj izkoristiti. Nasnegu sem čutil napredek oziroma mehkobo, prav tako sem se s somatskimi vajami kasneje dobro sprostil in tudi čutil napredek.

Preberi vse

Aljoša Krivec, Mraibor

, 23.02.2017

Opažam napredek, vendar odvisno od tega kaj počnem.. Prejšnji teden, ko je zapadel sneg sem ga želel čimbolj izkoristiti. Nasnegu sem čutil napredek oziroma mehkobo, prav tako sem se s somatskimi vajami kasneje dobro sprostil in tudi čutil napredek. tukaj.

Klara Ljubi, Novo mesto, tekačica


Moram se Vam še enkrat zahvaliti za to, kar ste naredili zame. Prepričana sem, da bi sicer danes se vedno tekla z bolečino in preko svojega telesa in zmožnosti oz. mogoče sploh ne bi tekla, če ne bi spoznala klinične somatike. Hvala!

Preberi vse

Klara Ljubi, Novo mesto, tekačica

, 22.02.2017

Moram se Vam še enkrat zahvaliti za to, kar ste naredili zame. Prepričana sem, da bi sicer danes se vedno tekla z bolečino in preko svojega telesa in zmožnosti oz. mogoče sploh ne bi tekla, če ne bi spoznala klinične somatike. Hvala! tukaj.

Marko Fržop, Vodice, Hrvaška, gorski kolesar


Aleša poznam od leta 1998, ko sem pri njem v Brežicah kupil svoje prvo “drago” kolo, in od takrat sem bil že ničkolikokrat v njegovi trgovini in kupil ne vem koliko koles in opreme. Med enim teh obiskov pred nekaj leti smo se dotaknili tudi teme treninga, težav, bolečin.

Preberi vse

Marko Fržop, Vodice, Hrvaška, gorski kolesar

, 21.02.2017

Aleša poznam od leta 1998, ko sem pri njem v Brežicah kupil svoje prvo “drago” kolo, in od takrat sem bil že ničkolikokrat v njegovi trgovini in kupil ne vem koliko koles in opreme. Med enim teh obiskov pred nekaj leti smo se dotaknili tudi teme treninga, težav, bolečin. tukaj.

Marjan Ogorevc, atletski trener in pisec priročnikov za samopomoč


Aleša Ernsta sem spoznal, ko sem iskal način, da sprostim trajno zategnjene hrbtne mišice, ki so mi občasno povzročale težave. Kljub jogi, tai čiju, masažam in rednim ukvarjanjem s športom do sedaj nisem našel načina, da trajno sprostim te napetosti. Tudi redno izvajanje pranajame in meditacije, z izjemo začasnega sproščanja, ni učinkovalo.

Preberi vse

Marjan Ogorevc, atletski trener in pisec priročnikov za samopomoč

, 20.02.2017

Aleša Ernsta sem spoznal, ko sem iskal način, da sprostim trajno zategnjene hrbtne mišice, ki so mi občasno povzročale težave. Kljub jogi, tai čiju, masažam in rednim ukvarjanjem s športom do sedaj nisem našel načina, da trajno sprostim te napetosti. Tudi redno izvajanje pranajame in meditacije, z izjemo začasnega sproščanja, ni učinkovalo. tukaj.

Nikola Borić, večkratni prvak Hrvaške v triatlonu in kondicijski trener vrhunskih športnikov turške atletske reprezentance


Nikola Borić, večkratni prvak Hrvaške v triatlonu in kondicijski trener vrhunskih športnikov turške atletske reprezentance. Njegovi varovanci so do sedaj osvojili dve zlati medalji na Europskih pervenstvih, ter postavili svetovni in europski rekord.

Preberi vse

Nikola Borić, večkratni prvak Hrvaške v triatlonu in kondicijski trener vrhunskih športnikov turške atletske reprezentance

, 19.02.2017

Nikola Borić, večkratni prvak Hrvaške v triatlonu in kondicijski trener vrhunskih športnikov turške atletske reprezentance. Njegovi varovanci so do sedaj osvojili dve zlati medalji na Europskih pervenstvih, ter postavili svetovni in europski rekord. tukaj.

Saša Rajnović, Rijeka, SFG Team Leader


Spomnim se da sem prvič prišel k Alešu da bi kupil nekaj kettlebellov. Praktično me je že z vrat »prečital« in mi kasneje v pogovoru poudaril nekaj podrobnosti vezanih na mojo držo in kakšne težave mi to lahko povzroči v prihodnosti kot tudi razložil vzroke bolečin ki sem jih takrat imel.

Preberi vse

Saša Rajnović, Rijeka, SFG Team Leader

, 18.02.2017

Spomnim se da sem prvič prišel k Alešu da bi kupil nekaj kettlebellov. Praktično me je že z vrat »prečital« in mi kasneje v pogovoru poudaril nekaj podrobnosti vezanih na mojo držo in kakšne težave mi to lahko povzroči v prihodnosti kot tudi razložil vzroke bolečin ki sem jih takrat imel. tukaj.

Severin Lipovšek, Brežice, kondicijski trener


Moja izkušnja in videnje klinične somatike: Kot manualni terapevt vedno znova iščem rešitve in možnosti spoznati človeško telo na drugačen način, iz drugega vidika.

Preberi vse

Severin Lipovšek, Brežice, kondicijski trener

, 17.02.2017

Moja izkušnja in videnje klinične somatike: Kot manualni terapevt vedno znova iščem rešitve in možnosti spoznati človeško telo na drugačen način, iz drugega vidika. tukaj.

Aleš Belina, Ljubljana, večkratni zmagovalec rekreativnih kronometrov in zmagovalec DOS 2012 dvojice


S klinično somatiko sem se srečal na začetku leta 2015. Bilo je čisto po naključju ko sem na FB opazil izjavo, ki jo je dal Aleš. Ker sem aktivni kolesar, sem v zadnjih dveh letih zapadel v športne poškodbe.

Preberi vse

Aleš Belina, Ljubljana, večkratni zmagovalec rekreativnih kronometrov in zmagovalec DOS 2012 dvojice

, 16.02.2017

S klinično somatiko sem se srečal na začetku leta 2015. Bilo je čisto po naključju ko sem na FB opazil izjavo, ki jo je dal Aleš. Ker sem aktivni kolesar, sem v zadnjih dveh letih zapadel v športne poškodbe. tukaj.

Benjamin Trontelj, dipl.del.ter., Krško, Športno plezanje


Še danes se spomnim, ko sem prvič poklical Aleša in opisal moje težave z bolečinami v kolenu pri kolesarjenju in pozorno je poslušal.

Preberi vse

Benjamin Trontelj, dipl.del.ter., Krško, Športno plezanje

, 15.02.2017

Še danes se spomnim, ko sem prvič poklical Aleša in opisal moje težave z bolečinami v kolenu pri kolesarjenju in pozorno je poslušal. tukaj.

Matjaž Pregrat, AK KRKA Novo mesto, tek


Lahko rečem, da boljše kot je, skoraj ne more biti. Brez klinične somatike se res več ne da. Tudi karakterno sem se dosti spremenil, imam drugačen pogled na dogajanje v in okrog mene.

Preberi vse

Matjaž Pregrat, AK KRKA Novo mesto, tek

, 14.02.2017

Lahko rečem, da boljše kot je, skoraj ne more biti. Brez klinične somatike se res več ne da. Tudi karakterno sem se dosti spremenil, imam drugačen pogled na dogajanje v in okrog mene. tukaj.

Boštjan Verstovšek, Celje, Hokej


Brez KS bi moje telesne sposobnosti počasi padale, v najboljšem primeru stagnirale; KS pa mi omogoča, da se izboljšujejo. Seveda se še lovim, iščem meje, se tudi zmotim. Ampak zadeva resnično odlično deluje! KS priporočam kot nujno vsakomur, ki želi trajno in globoko spremeniti svoje telesno stanje na bolje.

Preberi vse

Boštjan Verstovšek, Celje, Hokej

, 13.02.2017

Brez KS bi moje telesne sposobnosti počasi padale, v najboljšem primeru stagnirale; KS pa mi omogoča, da se izboljšujejo. Seveda se še lovim, iščem meje, se tudi zmotim. Ampak zadeva resnično odlično deluje! KS priporočam kot nujno vsakomur, ki želi trajno in globoko spremeniti svoje telesno stanje na bolje. tukaj.

Sanjin Crnković, Rijeka, Active fitnes


Kot fitnes trener ki skrbi za pripravo športnikov in rekreativcev vedno težim k novim znanjem in boljšim metodam. Cilji so vedno isti - zdravje, športni dosežki, izgled ter obdržati celino, da bo vse skupaj zanimivo in da omogočalo ukvarjanje s športom celo življenje.

Preberi vse

Sanjin Crnković, Rijeka, Active fitnes

, 12.02.2017

Kot fitnes trener ki skrbi za pripravo športnikov in rekreativcev vedno težim k novim znanjem in boljšim metodam. Cilji so vedno isti - zdravje, športni dosežki, izgled ter obdržati celino, da bo vse skupaj zanimivo in da omogočalo ukvarjanje s športom celo življenje. tukaj.

Srđan Luštica, Split, triatlon


Aleš, ne mine dan, da se te ne spomnim. Vedno nekaj eksperimentiram, vadim, gibljem, ampak vse se konča s tabo in klinično somatiko. Ti si mi na nek način merilo in spodbuda, da grem naprej.

Preberi vse

Srđan Luštica, Split, triatlon

, 11.02.2017

Aleš, ne mine dan, da se te ne spomnim. Vedno nekaj eksperimentiram, vadim, gibljem, ampak vse se konča s tabo in klinično somatiko. Ti si mi na nek način merilo in spodbuda, da grem naprej. tukaj.

Štefan Hadalin, alpsko smučanje


Od letošnjega poletja se uči in učinkovito uporablja AEQ metodo ter AEQ somatske vaje tudi alpski smučar Štefan Hadalin. V nekaj mesecih je bistveno zmanjšal...

Preberi vse

Štefan Hadalin, alpsko smučanje

, 10.02.2017

Od letošnjega poletja se uči in učinkovito uporablja AEQ metodo ter AEQ somatske vaje tudi alpski smučar Štefan Hadalin. V nekaj mesecih je bistveno zmanjšal... tukaj.

Anže Lanišek, Domžale, smučarski skoki


Skozi poletje se je z AEQ metodo pričel spoznavati in uporabljati tudi Anže Lanišek. Sprva za odpravo bolečine in odpravo nesimetrij drže ter gibanja,…

Preberi vse

Anže Lanišek, Domžale, smučarski skoki

, 09.02.2017

Skozi poletje se je z AEQ metodo pričel spoznavati in uporabljati tudi Anže Lanišek. Sprva za odpravo bolečine in odpravo nesimetrij drže ter gibanja,… tukaj.

Klemen Prasnikar in Sasha Averkieva


Klemen Prasnikar in Sasha Averkieva od junija 2017 pri svojih pripravah na plesna tekmovanja po svetu, odpravo nepravilnosti gibanja in zmanjšanju občasnih bolečin aktivno uporabljata znanje...

Preberi vse

Klemen Prasnikar in Sasha Averkieva

, 08.02.2017

Klemen Prasnikar in Sasha Averkieva od junija 2017 pri svojih pripravah na plesna tekmovanja po svetu, odpravo nepravilnosti gibanja in zmanjšanju občasnih bolečin aktivno uporabljata znanje... tukaj.

Vladimir Zografski


Letos poleti je AEQ metodo uvedel v svoje priprave bolgarski smučarski skakalec Vladimir Zografski. Zaradi zloma roke leta 2012 je prišlo do nesimetrije drže in gibanja, kar...

Preberi vse

Vladimir Zografski

, 07.02.2017

Letos poleti je AEQ metodo uvedel v svoje priprave bolgarski smučarski skakalec Vladimir Zografski. Zaradi zloma roke leta 2012 je prišlo do nesimetrije drže in gibanja, kar... tukaj.

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor