Zdravljenje

 

Nenehno si prizadevamo odkriti še močnejše strupe, s katerimi bi ubili bolezni, ki jih ustvarjamo, a kljub temu nočemo spremeniti načina življenja in prehranjevanja.

 

Namesto da bi bolezen ozdravili, hočemo zdravila, s katerimi bi jo potlačili, ali operacijo, ki bi jo odstranila. Bolj ko probleme potlačimo, bolj se manifestirajo na drugačen način. Neverjetno zveni ugotovitev, da medicina s kirurgijo ozdravi le 10% bolezni. Res je. Z vsem denarjem, ki ga potrošimo za zdravila, obsevanja in kirurgijo, uspešno premagamo le 10% naših bolezni. Brel sem članek, ki je govoril o tem, da bodo bolezni prihodnosti povzročale na novo nastale bakterije, ki bodo vplivale na naš oslabljeni imunski sistem. Te nove vrste bakterij so že začele mutirati in zdravila, kakršna poznamo danes, sploh ne bodo učinkovala nanje.

 

Očitno je torej, da moramo izgrajevati svoj imunski sistem, če hočemo ozdraviti sebe. In ne govorim le o telesnem imunskem sistemu; mislim tudi na miselni in čustveni imunski sistem. Po mojem mnenju ima zdravljenje dva različna učinka. Mislim, da mora biti zdravljenje skupno prizadevanje. Ne pričakujte, da bo zdravnik uredil vse; poskrbel bo za simptome, vendar ne bo ozdravil vzroka. Zdravljenje pomeni, da postanete spet celi.

 

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode, učitelj klinične somatike

 

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor