Terapije

 

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?


Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro.

Preberi vse

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?

, 15.06.2017

Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro. tukaj.

Aktivna terapija AEQ metode®


Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo.

Preberi vse

Aktivna terapija AEQ metode®

, 14.06.2017

Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. tukaj.

Izredna aktivna terapija AEQ metode®


Namenjena tistim, ki ne želijo čakati na termin redne aktivne terapije, ki je zaradi velikega povpraševanja precej dolgo in želijo ali morajo čimprej doseči ali obdržati urejeno, natančno in visoko učinkovito gibanje.

Preberi vse

Izredna aktivna terapija AEQ metode®

, 13.06.2017

Namenjena tistim, ki ne želijo čakati na termin redne aktivne terapije, ki je zaradi velikega povpraševanja precej dolgo in želijo ali morajo čimprej doseči ali obdržati urejeno, natančno in visoko učinkovito gibanje. tukaj.

Učinek aktivne terapije AEQ metode®


Učinek aktivne terapije AEQ metode® in rednega zavestnega izvajanja AEQ vaj® na živčni sistem ter ublažitev kroničnih bolečin.

Preberi vse

Učinek aktivne terapije AEQ metode®

, 12.06.2017

Učinek aktivne terapije AEQ metode® in rednega zavestnega izvajanja AEQ vaj® na živčni sistem ter ublažitev kroničnih bolečin. tukaj.

Pred prvim obiskom aktivne terapije


V kolikor bi se želeli dogovoriti za termin aktivne terapije AEQ metode®, nam pišite na naslov info@aeq.si in elektronskemu sporočilu priložite...

Preberi vse

Pred prvim obiskom aktivne terapije

, 11.06.2017

V kolikor bi se želeli dogovoriti za termin aktivne terapije AEQ metode®, nam pišite na naslov info@aeq.si in elektronskemu sporočilu priložite... tukaj.

Vprašalnik


V vprašalnik vnesite potrebne podatke in opišite trenutno stanje, kot tudi razloge za katere menite, da so vas v trenutno stanje privedli. Vzemite si čas in dovolj podrobno opišite potrebno, saj bo s tem določitev najprimernejšega načina učenja AEQ metode boljša. V zahtevnejših primerih bo mogoče potreben tudi pregled/posvet preko video povezave.

Preberi vse

Vprašalnik

, 10.06.2017

V vprašalnik vnesite potrebne podatke in opišite trenutno stanje, kot tudi razloge za katere menite, da so vas v trenutno stanje privedli. Vzemite si čas in dovolj podrobno opišite potrebno, saj bo s tem določitev najprimernejšega načina učenja AEQ metode boljša. V zahtevnejših primerih bo mogoče potreben tudi pregled/posvet preko video povezave. tukaj.

Učenje na daljavo


Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali Skypa (30 minut 30€, 1 ura 60€, 90 minut 90€)V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju...

Preberi vse

Učenje na daljavo

, 09.06.2017

Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali Skypa (30 minut 30€, 1 ura 60€, 90 minut 90€)V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju... tukaj.

Cenik AEQ metode®


Nove cene veljajo od 1.1.2017 dalje. Dvig cen je posledica vstopa v sistem DDV s 1.12.2016, kar pomeni dodatnih 22% pribitka na ceno storitev.

Preberi vse

Cenik AEQ metode®

, 08.06.2017

Nove cene veljajo od 1.1.2017 dalje. Dvig cen je posledica vstopa v sistem DDV s 1.12.2016, kar pomeni dodatnih 22% pribitka na ceno storitev. tukaj.

Pravo učenje skozi AEQ vaje


Neuspeh ne obstaja, če ste se iz napake nekaj naučili in namenili spremeniti se. To imejte na umu in dosegli boste več. V bistvu boste lahko tako dosegli vse, kar si boste zamislili, kar je realno dosegljivo, če si boste za to le vzeli dovolj časa ter vložili primerno količino energije, pozornosti in znanja. Na ta proces glejte tako, da v življenu ne doživljamo neuspehov, ampak ustvarjamo rezultate, na...

Preberi vse

Pravo učenje skozi AEQ vaje

, 07.06.2017

Neuspeh ne obstaja, če ste se iz napake nekaj naučili in namenili spremeniti se. To imejte na umu in dosegli boste več. V bistvu boste lahko tako dosegli vse, kar si boste zamislili, kar je realno dosegljivo, če si boste za to le vzeli dovolj časa ter vložili primerno količino energije, pozornosti in znanja. Na ta proces glejte tako, da v življenu ne doživljamo neuspehov, ampak ustvarjamo rezultate, na... tukaj.

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode® 5. stopnje


Od leta 1993 proučujem človeško gibanje in njegov vpliv na počutje ter na športne rezultate. Kot lastnik kolesarske trgovine in aktiven kolesar sem se pogosto srečeval z bolečinami, povezanimi z intenzivno športno aktivnostjo, ter spoznaval načine, ki naj bi pomagali težave zmanjševati.

Preberi vse

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode® 5. stopnje

, 06.06.2017

Od leta 1993 proučujem človeško gibanje in njegov vpliv na počutje ter na športne rezultate. Kot lastnik kolesarske trgovine in aktiven kolesar sem se pogosto srečeval z bolečinami, povezanimi z intenzivno športno aktivnostjo, ter spoznaval načine, ki naj bi pomagali težave zmanjševati. tukaj.

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor