Izobraževanje na področju AEQ metode®

[[@dateofrelease,dsc]]

Seminar za učitelja AEQ metode® 2. stopnje

od 24.3. do 26.3.2018 in 21.4 in 22.4.2018


Tečaj je namenjen samo udeležencem, ki so že uspešno zaključili prvo stopnjo izobraževanja za učitelja somatskih vaj 1. stopnje po AEQ metodi. Med uspešno opravljenem seminarjem prve stopnje in udeležbo na tečaju druge stopnje mora preteči vsaj šest mesecev.

Preberi vse

Seminar za učitelja AEQ metode® 2. stopnje

od 24.3. do 26.3.2018 in 21.4 in 22.4.2018, 14.03.2017

Tečaj je namenjen samo udeležencem, ki so že uspešno zaključili prvo stopnjo izobraževanja za učitelja somatskih vaj 1. stopnje po AEQ metodi. Med uspešno opravljenem seminarjem prve stopnje in udeležbo na tečaju druge stopnje mora preteči vsaj šest mesecev. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Mnenja udeležencev izobraževanja AEQ metode®


Kot profesorica športne vzgoje, učiteljica Kinergetixa ter vedoželjna raziskovalka naravnih zdravilnih tehnik že dolgo opažam in čutim, da gre razvoj šolstva, medicine, rekreativnega športa in športa na sploh v napačno smer. Šport gre v smer borbe samim s seboj in v smer ne čutenja. »Vsemogočne« tehnike nam obljubljajo hitre rezultate, lepoto, moč, zdravje in rezultate, ki se že dolgočasno ponavljajo in ne prinašajo obljubljenega.

Preberi vse

Mnenja udeležencev izobraževanja AEQ metode®

, 14.03.2017

Kot profesorica športne vzgoje, učiteljica Kinergetixa ter vedoželjna raziskovalka naravnih zdravilnih tehnik že dolgo opažam in čutim, da gre razvoj šolstva, medicine, rekreativnega športa in športa na sploh v napačno smer. Šport gre v smer borbe samim s seboj in v smer ne čutenja. »Vsemogočne« tehnike nam obljubljajo hitre rezultate, lepoto, moč, zdravje in rezultate, ki se že dolgočasno ponavljajo in ne prinašajo obljubljenega. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Delavnice osnov AEQ metode®


Namen delavnice je spoznavanje AEQ metode® in njeno uporabo za izboljšanje počutja, bivanja in učinkovitosti, ritma in usklajenosti gibanja tako v de ...

Preberi vse

Delavnice osnov AEQ metode®

, 13.03.2017

Namen delavnice je spoznavanje AEQ metode® in njeno uporabo za izboljšanje počutja, bivanja in učinkovitosti, ritma in usklajenosti gibanja tako v de ... tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Ravni učenja in znanja AEQ metode®


Vse več terapevtov, trenerjev, učiteljev in medicinskih delavcev pozna koristi AEQ metode® in mnogi jo znajo že tudi izvajati sami bodisi učijo stranke. Vedo, da odpravlja kronične bolečine, gibalne omejitve, nesimetrije ter pomaga povečevati kvaliteto življenja in telesne zmogljivosti, vedo tudi, na podlagi katerih principov deluje. Čedalje več je vprašanj, kako se naučiti potrebnih znanj.

Preberi vse

Ravni učenja in znanja AEQ metode®

, 11.03.2017

Vse več terapevtov, trenerjev, učiteljev in medicinskih delavcev pozna koristi AEQ metode® in mnogi jo znajo že tudi izvajati sami bodisi učijo stranke. Vedo, da odpravlja kronične bolečine, gibalne omejitve, nesimetrije ter pomaga povečevati kvaliteto življenja in telesne zmogljivosti, vedo tudi, na podlagi katerih principov deluje. Čedalje več je vprašanj, kako se naučiti potrebnih znanj. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Seminar za učitelja somatskih gibov po AEQ metodi® 1. stopnje


Seminar je namenjen vsem, ki že imajo izkušnje s učinkom somatskega učenja in želijo s svojim znanjem in izkušnjami učiti druge.

Preberi vse

Seminar za učitelja somatskih gibov po AEQ metodi® 1. stopnje

, 10.03.2017

Seminar je namenjen vsem, ki že imajo izkušnje s učinkom somatskega učenja in želijo s svojim znanjem in izkušnjami učiti druge. tukaj.

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor