Izobraževanje na področju AEQ metode®

[[@dateofrelease,dsc]]

Delavnice AEQ metode®


Namen delavnice je spoznavanje AEQ metode® in njeno uporabo za izboljšanje počutja, bivanja in učinkovitosti, ritma in usklajenosti gibanja tako v de ...

Preberi vse

Delavnice AEQ metode®

, 13.03.2017

Namen delavnice je spoznavanje AEQ metode® in njeno uporabo za izboljšanje počutja, bivanja in učinkovitosti, ritma in usklajenosti gibanja tako v de ... tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Ravni učenja in znanja AEQ metode®


Vse več terapevtov, trenerjev, učiteljev in medicinskih delavcev pozna koristi AEQ metode® in mnogi jo znajo že tudi izvajati sami bodisi učijo stranke. Vedo, da odpravlja kronične bolečine, gibalne omejitve, nesimetrije ter pomaga povečevati kvaliteto življenja in telesne zmogljivosti, vedo tudi, na podlagi katerih principov deluje. Čedalje več je vprašanj, kako se naučiti potrebnih znanj.

Preberi vse

Ravni učenja in znanja AEQ metode®

, 11.03.2017

Vse več terapevtov, trenerjev, učiteljev in medicinskih delavcev pozna koristi AEQ metode® in mnogi jo znajo že tudi izvajati sami bodisi učijo stranke. Vedo, da odpravlja kronične bolečine, gibalne omejitve, nesimetrije ter pomaga povečevati kvaliteto življenja in telesne zmogljivosti, vedo tudi, na podlagi katerih principov deluje. Čedalje več je vprašanj, kako se naučiti potrebnih znanj. tukaj.

tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor