menu

Izobraževanje na področju AEQ klinične somatike

 

[[@dateofrelease,dsc]]

Delavnica osnov AEQ metode™

26.9.2017


Namen delavnice je spoznavanje AEQ metode™ in njeno uporabo za izboljšanje počutja, bivanja in učinkovitosti, ritma in usklajenosti gibanja tako v delu kot športu skozi razlago osnov metode in učenje AEQ somatskih vaj™.

Preberi vse

Delavnica osnov AEQ metode™

26.9.2017, 13.03.2017

Namen delavnice je spoznavanje AEQ metode™ in njeno uporabo za izboljšanje počutja, bivanja in učinkovitosti, ritma in usklajenosti gibanja tako v delu kot športu skozi razlago osnov metode in učenje AEQ somatskih vaj™. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Ravni učenja in znanja AEQ klinične somatike


Vse več terapevtov, trenerjev, učiteljev in medicinskih delavcev pozna koristi AEQ metode in mnogi jo znajo že tudi izvajati sami bodisi učijo stranke. Vedo, da odpravlja kronične bolečine, gibalne omejitve, nesimetrije ter pomaga povečevati kvaliteto življenja in telesne zmogljivosti, vedo tudi, na podlagi katerih principov deluje. Čedalje več je vprašanj, kako se naučiti potrebnih znanj.

Preberi vse

Ravni učenja in znanja AEQ klinične somatike

, 11.03.2017

Vse več terapevtov, trenerjev, učiteljev in medicinskih delavcev pozna koristi AEQ metode in mnogi jo znajo že tudi izvajati sami bodisi učijo stranke. Vedo, da odpravlja kronične bolečine, gibalne omejitve, nesimetrije ter pomaga povečevati kvaliteto življenja in telesne zmogljivosti, vedo tudi, na podlagi katerih principov deluje. Čedalje več je vprašanj, kako se naučiti potrebnih znanj. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Seminar za učitelja somatskih gibov po AEQ metodi 1. stopnje

v Brežicah med 20.10. - 22.10. in 10.11. - 12.11.


Seminar je namenjen vsem, ki že imajo izkušnje s učinkom somatskega učenja in želijo s svojim znanjem in izkušnjami učiti druge.

Preberi vse

Seminar za učitelja somatskih gibov po AEQ metodi 1. stopnje

v Brežicah med 20.10. - 22.10. in 10.11. - 12.11. , 10.03.2017

Seminar je namenjen vsem, ki že imajo izkušnje s učinkom somatskega učenja in želijo s svojim znanjem in izkušnjami učiti druge. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Seminar za učitelja AEQ somatskih gibov 2. stopnje

30.9. - 1.10.2017 in 14.10. - 16.10.2017


Tečaj je namenjen samo udeležencem, ki so že uspešno zaključili prvo stopnjo izobraževanja za učitelja somatskih vaj 1. stopnje po AEQ metodi. Med uspešno opravljenem seminarjem prve stopnje in udeležbo na tečaju druge stopnje mora preteči vsaj šest mesecev.

Preberi vse

Seminar za učitelja AEQ somatskih gibov 2. stopnje

30.9. - 1.10.2017 in 14.10. - 16.10.2017, 09.03.2017

Tečaj je namenjen samo udeležencem, ki so že uspešno zaključili prvo stopnjo izobraževanja za učitelja somatskih vaj 1. stopnje po AEQ metodi. Med uspešno opravljenem seminarjem prve stopnje in udeležbo na tečaju druge stopnje mora preteči vsaj šest mesecev. tukaj.

[[@dateofrelease,dsc]]

Mnenja udeležencev izobraževanja AEQ klinične somatike


Kot profesorica športne vzgoje, učiteljica Kinergetixa ter vedoželjna raziskovalka naravnih zdravilnih tehnik že dolgo opažam in čutim, da gre razvoj šolstva, medicine, rekreativnega športa in športa na sploh v napačno smer. Šport gre v smer borbe samim s seboj in v smer ne čutenja. »Vsemogočne« tehnike nam obljubljajo hitre rezultate, lepoto, moč, zdravje in rezultate, ki se že dolgočasno ponavljajo in ne prinašajo obljubljenega.

Preberi vse

Mnenja udeležencev izobraževanja AEQ klinične somatike

, 08.03.2017

Kot profesorica športne vzgoje, učiteljica Kinergetixa ter vedoželjna raziskovalka naravnih zdravilnih tehnik že dolgo opažam in čutim, da gre razvoj šolstva, medicine, rekreativnega športa in športa na sploh v napačno smer. Šport gre v smer borbe samim s seboj in v smer ne čutenja. »Vsemogočne« tehnike nam obljubljajo hitre rezultate, lepoto, moč, zdravje in rezultate, ki se že dolgočasno ponavljajo in ne prinašajo obljubljenega. tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook