menu

Osebni pristop

 

Glavni vzrok otrdelosti in kroničnih bolečin


Ključ do razumevanja vzrokov kroničnih bolečin v mišicah in sklepih je v vlogi propriocepcije pri gibanju telesa. Propriocepcija je zavedanje gibanja mišic in okostja. Je...

Preberi vse

Glavni vzrok otrdelosti in kroničnih bolečin

, 19.02.2018

Ključ do razumevanja vzrokov kroničnih bolečin v mišicah in sklepih je v vlogi propriocepcije pri gibanju telesa. Propriocepcija je zavedanje gibanja mišic in okostja. Je... tukaj.

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode® 5. stopnje


Od leta 1993 proučujem človeško gibanje in njegov vpliv na počutje ter na športne rezultate. Kot lastnik kolesarske trgovine in aktiven kolesar sem se pogosto srečeval z bolečinami, povezanimi z intenzivno športno aktivnostjo, ter spoznaval načine, ki naj bi pomagali težave zmanjševati.

Preberi vse

Aleš Ernst, učitelj AEQ metode® 5. stopnje

, 13.06.2017

Od leta 1993 proučujem človeško gibanje in njegov vpliv na počutje ter na športne rezultate. Kot lastnik kolesarske trgovine in aktiven kolesar sem se pogosto srečeval z bolečinami, povezanimi z intenzivno športno aktivnostjo, ter spoznaval načine, ki naj bi pomagali težave zmanjševati. tukaj.

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?


Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro.

Preberi vse

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®?

, 12.06.2017

Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro. tukaj.

Aktivna terapija AEQ metode®


Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo.

Preberi vse

Aktivna terapija AEQ metode®

, 11.06.2017

Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. tukaj.

Izredna aktivna terapija AEQ metode®


Namenjena tistim, ki ne želijo čakati na termin redne aktivne terapije, ki je zaradi velikega povpraševanja precej dolgo in želijo ali morajo čimprej doseči ali obdržati urejeno, natančno in visoko učinkovito gibanje.

Preberi vse

Izredna aktivna terapija AEQ metode®

, 10.06.2017

Namenjena tistim, ki ne želijo čakati na termin redne aktivne terapije, ki je zaradi velikega povpraševanja precej dolgo in želijo ali morajo čimprej doseči ali obdržati urejeno, natančno in visoko učinkovito gibanje. tukaj.

Kako AEQ metoda® zmanjša in odpravi kronične bolečine


Akutna bolečina nas opozori na poškodbo ali bolezen s pošiljanjem signala v možgane, ki gre nekako takole: „Tukaj si poškodovan(a) oz. imaš problem - poskrbi za to.“

Preberi vse

Kako AEQ metoda® zmanjša in odpravi kronične bolečine

, 09.06.2017

Akutna bolečina nas opozori na poškodbo ali bolezen s pošiljanjem signala v možgane, ki gre nekako takole: „Tukaj si poškodovan(a) oz. imaš problem - poskrbi za to.“ tukaj.

Cenik AEQ metode®


Nove cene veljajo od 1.1.2017 dalje. Dvig cen je posledica vstopa v sistem DDV s 1.12.2016, kar pomeni dodatnih 22% pribitka na ceno storitev.

Preberi vse

Cenik AEQ metode®

, 08.06.2017

Nove cene veljajo od 1.1.2017 dalje. Dvig cen je posledica vstopa v sistem DDV s 1.12.2016, kar pomeni dodatnih 22% pribitka na ceno storitev. tukaj.

Pravo učenje skozi AEQ vaje


Neuspeh ne obstaja, če ste se iz napake nekaj naučili in namenili spremeniti se. To imejte na umu in dosegli boste več. V bistvu boste lahko tako dosegli vse, kar si boste zamislili, kar je realno dosegljivo, če si boste za to le vzeli dovolj časa ter vložili primerno količino energije, pozornosti in znanja. Na ta proces glejte tako, da v življenu ne doživljamo neuspehov, ampak ustvarjamo rezultate, na...

Preberi vse

Pravo učenje skozi AEQ vaje

, 07.06.2017

Neuspeh ne obstaja, če ste se iz napake nekaj naučili in namenili spremeniti se. To imejte na umu in dosegli boste več. V bistvu boste lahko tako dosegli vse, kar si boste zamislili, kar je realno dosegljivo, če si boste za to le vzeli dovolj časa ter vložili primerno količino energije, pozornosti in znanja. Na ta proces glejte tako, da v življenu ne doživljamo neuspehov, ampak ustvarjamo rezultate, na... tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook