menu

Osebni pristop

 

Aleš Ernst, učitelj klinične somatike


Od leta 1993 proučujem človeško gibanje in njegov vpliv na počutje ter na športne rezultate. Kot lastnik kolesarske trgovine in aktiven kolesar sem se pogosto srečeval z bolečinami, povezanimi z intenzivno športno aktivnostjo, ter spoznaval načine, ki naj bi pomagali težave zmanjševati.

Preberi vse

Aleš Ernst, učitelj klinične somatike

, 10.06.2017

Od leta 1993 proučujem človeško gibanje in njegov vpliv na počutje ter na športne rezultate. Kot lastnik kolesarske trgovine in aktiven kolesar sem se pogosto srečeval z bolečinami, povezanimi z intenzivno športno aktivnostjo, ter spoznaval načine, ki naj bi pomagali težave zmanjševati. tukaj.

Kako se lahko naučimo AEQ klinično somatiko?


Najbolj učinkovito in dobro se AEQ klinično somatiko™ ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro.

Preberi vse

Kako se lahko naučimo AEQ klinično somatiko?

, 09.06.2017

Najbolj učinkovito in dobro se AEQ klinično somatiko™ ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri terapevtu, nadaljujemo pa z njo doma, kjer z redno vadbo krepimo pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujemo, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro. tukaj.

Aktivna terapija AEQ klinične somatike


Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo.

Preberi vse

Aktivna terapija AEQ klinične somatike

, 08.06.2017

Med terapijo ležite ter izvajate vodene, nežne, enostavne gibe in pandikulacijo (daljšanje mišice). Namen terapije je zaustaviti vaše posebne vzorce kronične mišične napetosti. Najprej se jih boste zavedeli in jih ozavestili, nato pa vas bo izurjen terapevt naučil, kako prekvalificirati svoje možgane, da bodo sprostili boleče mišice in ponovno pravilno nastavili njihovo dolžino in funkcijo. tukaj.

Izredna aktivna terapija AEQ klinične somatike


Namenjena tistim, ki ne želijo čakati na termin redne aktivne terapije, ki je zaradi velikega povpraševanja precej dolgo in želijo ali morajo čimprej doseči ali obdržati urejeno, natančno in visoko učinkovito gibanje.

Preberi vse

Izredna aktivna terapija AEQ klinične somatike

, 07.06.2017

Namenjena tistim, ki ne želijo čakati na termin redne aktivne terapije, ki je zaradi velikega povpraševanja precej dolgo in želijo ali morajo čimprej doseči ali obdržati urejeno, natančno in visoko učinkovito gibanje. tukaj.

Kako klinična somatika zmanjša in odpravi kronične bolečine


Akutna bolečina nas opozori na poškodbo ali bolezen s pošiljanjem signala v možgane, ki gre nekako takole: „Tukaj si poškodovan(a) oz. imaš problem - poskrbi za to.“

Preberi vse

Kako klinična somatika zmanjša in odpravi kronične bolečine

, 06.06.2017

Akutna bolečina nas opozori na poškodbo ali bolezen s pošiljanjem signala v možgane, ki gre nekako takole: „Tukaj si poškodovan(a) oz. imaš problem - poskrbi za to.“ tukaj.

Cenik AEQ klinične somatike


Nove cene veljajo od 1.1.2017 dalje. Dvig cen je posledica vstopa v sistem DDV s 1.12.2016, kar pomeni dodatnih 22% pribitka na ceno storitev.

Preberi vse

Cenik AEQ klinične somatike

, 05.06.2017

Nove cene veljajo od 1.1.2017 dalje. Dvig cen je posledica vstopa v sistem DDV s 1.12.2016, kar pomeni dodatnih 22% pribitka na ceno storitev. tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook